staal met een verhaal

De visie van stuckinsteel is om positieve verandering te bevorderen om onze toekomst en aarde te beschermen. Wij bij Stuckinsteel dragen hieraan bij door stijlvolle ontwerpen te verwezelijken met een duurzaam productieproces. 

onze passie

Van staal iets nuttigs en nieuws creëren is onze passie.

Wat door anderen als afval gezien wordt, zien wij als een grondstof voor onze nieuwe producten. Daarom wordt een deel van onze fietsen (Model EVO) in Amsterdam gebouwd met oude stalen fietsframes. De overige stalen fietsmodellen worden dichtbij eigen land, in België, gemaakt, gebouwd en geassembleerd.

Staal is een uniek duurzaam materiaal, omdat het oneindig hergebruikt kan worden. Het is het enige materiaal dat werkelijk volledig recyclebaar is. Tijdens het recyclen treedt er namelijk geen verslechtering op van materiaaleigenschappen. Dit betekent dat onze fietsen nooit afval zullen worden en de materialen in de toekomst nuttig gebruikt kunnen worden.

ontdek fietsen

de ambacht

de reis van de kunstenaar

de uitdaging

gemaakt om te inspireren

STUCKINSTEEL is ontstaan uit een passie voor ambacht en creativiteit. Elke fiets is geoptimaliseerd met betrekking tot ontwerp en kwaliteit. Onze fietsen zijn uitgerust met de beste onderdelen, van handgebouwde wielen tot handgeschilderde details. Hiermee willen we anderen anderen inspireren en motiveren om zuiniger en langer gebruik te maken van hun bezittingen. 

ONTDEK FIETSEN